foto

Herbert Haider

  • nar. 9.1.1966 (53 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Backstage Show (TV film)
Lukas Resetarits: 70er - leben lassen (divadelní záznam) - vyp.
2003 Poslední sovětský biják
1995 Kapital, Das (TV film)
1994 Also schlafwandle ich am hellichten Tage
1993 Zahn um Zahn (studentský film)
1989 Vloupání

TV seriály

1996 Stockinger (TV seriál)

Dokumentární

2014 Waldes Lust - Der Maler von Kitzbühel (TV film) - vyp.
2005 Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky