foto

Alexej Karaulov

  • nar. 3.5.1983 (37 let)
    Krasnoyarsk-45, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Tur
2018 Gogol. Vij (TV film)
2017 Gogol: Začátek (TV film)
Vurdalaki
2016 Diggery

TV seriály

2020 K jezeru (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
2019 Filatov (TV seriál)
K jezeru (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2018 Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2017 Ulica (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky