foto

Ján Pelech

  • nar. 27.8.1926
    Sirk, Slovensko, Československo
  • zem. 11.9.1987 (61 let)
    Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Vták nociar
1974 Ohnivé križovatky
1972 Človek na moste
1967 Drak se vrací
1965 Obchod na korze
1964 Cena ticha (TV film)
1962 Tam za lesem

TV seriály

1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace