foto

Bengt Lagerkvist

  • nar. 4.8.1926
    Fiskebäckskil, Västra Götalands län, Švédsko
  • zem. 6.5.2013 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Påsk (TV film)
1987 Han som fick leva om sitt liv (TV film)
1978 Bröllopsfesten (TV film)
1973 Näsan (TV film)
1972 Magnetisören (TV film)
1971 Amala Kamala (TV film)
1969 Hissen som gick ner i helvetet (TV film)
Tunneln (TV film)
1966 Hemsöborna (TV film)
1965 Blodsbröllop (TV film)
Bödeln (TV film)
1964 Bandet (TV film)
1963 Det går an (TV film)
Kärlekens och slumpens lek (TV film)
Prins hatt under jorden
1962 Generalskan (TV film)
Kollektionen (TV film)
Sex roller söka en författare (TV film)
1961 Nej (TV film)
Vildanden (TV film)
1960 De lyckliga bröderna (TV film)
Fröken Rosita (TV film)
Skuggorna (TV film)
Stjärnan (TV film)
1959 Oväder på Sycamore street (TV film)
Skugga, En (TV film)
1958 Påsk (TV film)
1957 Svarta handsken (TV film)

TV seriály

1991 Mord och passion (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)
1971 I havsbandet (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Påsk (TV film)
1987 Han som fick leva om sitt liv (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
1973 Någonstans i Sverige (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky