foto

Emilio Comte

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Vivir con alegría
1972 La sonrisa de mamá
1971 Aquellos años locos
1969 ¡Qué noche de casamiento!
1964 María M.
1963 La familia Falcón
1960 Sábado a la noche, cine
1956 Prohibido para menores

TV seriály

1996 Como pan caliente (TV seriál)
1992 Micaela (TV seriál)
1991 Buenos Aires háblame de amor (TV seriál)
1986 Mujer comprada (TV seriál)
1981 Rafa, El (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
Novia de vacaciones (TV seriál)
1972 Carmiña (TV seriál)
1971 Nino, las cosas simples de la vida (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky