foto

Sergej Grigorjev

  • nar. 16.11.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Poslednij rubež

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Děvočki ně sdajutsja (TV seriál)
2017 Dvojnaja lož (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Išču mužčinu (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
2013 Prostaja žizň (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
2011 Mužčina vo mně (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Zděs kto-to jesť (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)
2005 Talisman ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky