foto

Silvia Merlino

  • nar. 8.6.1944
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 27.6.2007 (63 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 ¡Qué noche de casamiento!
1968 Villa Carińo está que arde
1963 La familia Falcón

TV seriály

1992 Fiesta y bronca de ser joven (TV seriál)
1987 Clave de sol (TV seriál)
1979 Escalera al cielo, Una (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky