foto

Karmele Aranburu

  • nar. San Sebastián, Guipúzcoa, País Vasco, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Slepé slunečnice
2001 Jaizkibel
1999 Ione, sube al cielo
Shacky Carmine
1987 Monja alférez, La

TV seriály

2010 Duquesa, La (TV seriál)
Tierra de lobos (TV seriál)
2009 Somos cómplices (TV seriál)
2008 Internát (TV seriál)
Premonición (S04E04)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
Médico de familia (TV seriál)
1991 Crónicas urbanas (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1986 Escalera interior, escalera exterior (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky