foto

Andrej Alexejev

  • nar. 17.10.1958 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Úžeh
1982 Ostrov pokladů (TV film)
1981 Ach to mládí!

TV seriály

2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Šalnaja pulja (E21)
2015 Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
2014 Lesnik (TV seriál)
Sjostry (S03E13)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Drug čeloveka (S05E05)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Dikij (TV seriál)
Prisjažnyje zasedatěli (S03E01)
2011 Ment v zakoně (TV seriál)
Volčja chvatka (S04E02)
2010 Medvežij ugol (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Butikovaja děrevňa (S02E09)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky