foto

Annelies van Woerden

  • nar. 1979
    Nijmegen, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Een goed leven (TV film)
2013 Mimoun (TV film)
Příběh Vánoční noci
2012 Broer
2010 Amphibious
2009 Carmen van het noorden
Weet dat ik van je hou

TV seriály

2020 Van Der Valk (TV seriál)
Only in Amsterdam (E02)
2019 Ninja Nanny (TV seriál)
Weg! (E10)
Volg je hart (E09)
Kristallen (E08)
další epizody (10)
2016 Voetbalmeisjes (TV seriál)

Dokumentární

2011 De man die alles kan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky