foto

Walter Harrich

  • nar. 24.12.1949 (69 let)
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Der Mann, dem die Frauen vertrauten - Der Serienmörder Horst David (TV film)
2007 Contergan (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
1978 Was heißt'n hier Liebe?

Dokumentární

2004 Fall, Der (TV seriál)
2001 Ungeklärte Morde - Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
2000 Die Großen Kriminalfälle (TV seriál)
1997 Legenden (TV seriál)
1995 Für mich soll's rote Rosen regnen
1994 37 Grad (TV seriál)

TV pořady

2000 Die Story im Ersten (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Gift (TV film)
2015 Obchodníci se smrtí (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)

Dokumentární

2004 Fall, Der (TV seriál)
2001 Ungeklärte Morde - Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
2000 Die Großen Kriminalfälle (TV seriál)
1997 Legenden (TV seriál)
1995 Für mich soll's rote Rosen regnen
1994 37 Grad (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky