foto

Kazujuki Macuzawa

  • nar. 25.8.1955 (64 let)
    Macujama, Ehime, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neet, neet, neet
2016 Ichinenhan Mate (TV film)
2015 Kouhaku ga umareta hi (TV film)
2013 Kanryu (TV film)
SRO: Keišičó kóiki sósa sen'nin tokubecu čósašicu (TV film)
YOU: Jamabiko ongaku dókókai (TV film)
2012 Piece: Kioku no kakera
2011 Nanacu made wa kami no uči
2009 Danzetsu (TV film)
2008 Odaiba Tantei Shuchishin Hexagon Satsujin Jiken (TV film)
2007 Kitaro
Kučisake onna
2006 Tegami
2005 Jonaoši kómuin the Kóšónin 5 (TV film)
2002 Jonaoši kómuin the Kóšónin 1 (TV film)
1994 Papa wa newscaster: Kaette kita Akira Rjútaró – Special (TV film)
1992 Pachinko Graffiti
1991 Daijúkai: Rainbow Kids
1989 Papa wa newscaster: Ošógacu special (TV film)

TV seriály

2019 Haru: Sógó šóša no onna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2017 Janeura no koibito (TV seriál)
Šúkacu kazoku (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.01 (S05E01)
2016 Hiru no sento šú (TV seriál)
Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
Kasóken no onna 16 (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 Keidži no manazaši (TV seriál)
Kodoku no Gurume 3 (TV seriál)
Kurojuri danči: Džošó (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
Óoka Ečizen (TV seriál)
2012 Hakuóki (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
2009 Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Samurai sentai Shinkenjâ (TV seriál)
2008 Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
2006 Džigoku šódžo (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Kuroi no taijó (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 3 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1994 Otoko no ibašo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky