foto

Alois Hajda

  • nar. 7.7.1928 (90 let)
    Poličky u Nezamyslic, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1970 Očitý svědek (TV film)
1969 La Musica (TV film)
Čepice pro kašpárka (TV film)
1968 Josefina (TV film)
1967 Okénko od pí Olgy Scheinpflugové (TV film)
1964 Nebožtík Nasredin (divadelní záznam)
Smrt Tarelkina (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 Smrt Tarelkina (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Sedm živlů (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace