foto

Sandrine Brauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Fíkovník
Jonas (TV film)
Manto
2016 Mezi dvěma světy
2014 Atlit
Gett
2007 Chacun son cinéma

Dokumentární

2015 Bagdad, chronique d'une ville emmurée (TV film)
Les vieux amoureux (TV film)
2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2013 Les Insoumises (TV film)
2011 Tous au Larzac

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Cinéma, au féminin pluri(elles)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky