foto

Paul Hoes

  • nar. 22.6.1953 (66 let)
    Tilburg, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Voor elkaar gemaakt
2015 Bloed, zweet & tranen
2012 Jackie
2010 Garden party (TV film)
2007 Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
2004 Pluk a kamion
Zinloos (TV film)
1996 Goede daden bij daglicht: That's No Way to Kill Your Mother (TV film)

TV seriály

2016 Project Orpheus (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
2014 De deal (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
Rembrandt en ik (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
Sorry Minister (TV seriál)
2008 Schnitzelparadijs - De serie (TV seriál)
Wolfseinde (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Daltons, De (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1997 Sterker dan drank (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky