foto

Jadranka Đokić

  • nar. 14.1.1981 (37 let)
    Pula, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Noční lodě
2009 Bouře
2008 Za sklem
2004 Oprosti za kung fu
2002 Slušné mrtvé dívky

TV seriály

2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Luda kuca (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace