foto

Barbara Pouwels

  • nar. 13.7.1967 (52 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V rytmu lásky
2011 Alfie, malý vlkodlak
1992 Ik ga naar Tahiti

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Celblok H (TV seriál)
Heer & Meester (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Geheimen van Barslet, De (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Toren C (TV seriál)
2007 Daltons, de jongensjaren, De (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky