foto

Igor Seňkov

  • nar. 9.7.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tri v odnom (TV film)
Těň vraga
Vosem busin na tonkoj nitočke (TV film)
2015 The Code of Cain

TV seriály

2018 Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
2017 Verju, ljublju, nadějus (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
V sozvězdiji Strelca (TV seriál)
2013 Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Nasledstvo (E06)
Inkvizitor (E03)
Park Pobedy (E02)
2012 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Tancor (S02E25)
Prizrak prošlogo (S02E24)
Revnosť (S02E22)
další epizody (13)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Zachvat těrritorii (S01E28)
Pokupatěl (S01E16)
Těni prošlogo (S01E14)
další epizody (6)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Těň vraga

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Těň vraga

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky