foto

Vladimir Bragin

  • nar. 8.10.1961 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Krym
2009 Atentát na Stalina (TV film)
2001 Lvinaja dolja
Udar Lotosa
1997 Bědnaja Saša
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1994 Chagi-Tragger
1993 Prigovor
1991 Ljumi

TV seriály

2016 Almazy Stalina (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (7)
2001 Konferencija maňjakov (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dom, gdě isčezajut mužja (S01E10)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)
Ijerichonskije truby (S01E08)
další epizody (10)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Ljumi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky