foto

Andrej Kronglevskij

  • nar. 9.12.1985 (34 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pryhody S Mykolaja
2017 Světka
2016 8 lučšich svidanij
Nič svjatoho Valentyna
2007 Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)

TV seriály

2019 Pes (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
2018 Znaj našich (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Šans na kochanňa (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Včera. Segodňa. Navsegda... (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Pljaž (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2013 Ptica v kletke (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Sobesednik (E07)
Podkidyš (E04)
Rabota nad ošibkami (E01)
2009 Svaty 3 (TV seriál)
2008 Tormoznoj puť (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky