foto

Lana Soul

  • nar. 24.2.1981 (38 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Spiral
2013 Poka ješčjo živa
2012 Molodožjony (TV film)
2008 Tarif Novogodnij

TV seriály

2013 Balabol (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
2011 Karamel (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Ťažkij krest (S01E04)
Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Soldat. Časť 2 (S03E18)
Soldat. Časť 1 (S03E17)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Vzroslyje igry (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
Škola №1 (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky