foto

Oxana Rysinskaja

  • nar. 27.5.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děň zatmenija
O – cifra ili bukva
2008 Pojmať vědmu

TV seriály

2015 Něvskij (TV seriál)
Kryša (S01E23)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čužije glaza (S14E18)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibočka... (S10E07)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky