foto

Ruslan Barabanov

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 O – cifra ili bukva
Špion №1
2015 Zapret
2014 Sled tigra (TV film)
2012 Koněc sveta (TV film)

TV seriály

2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Obgoňaja vremja (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
Vorona (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Exgumacija (S03E10)
Osnovnaja zadača (S03E09)
2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Na krjučke (S02E10)
2016 Šef (TV seriál)
Proščaj, ment (S04E19)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Děněg mnogo ně byvajet (E10)
Takaja rabota (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E07)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Patriot (S02E19)
Litějnyj (TV seriál)
Ličnoje dělo (S08E09)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S02E18)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Doznavatěl (TV seriál)
Vymogatěl (S02E14)
2012 Provincial (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Mesť (S01E06)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Angel-Chranitěl (S02E01)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ženskije štučki (S11E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zolotoje dělo (S10E12)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Krysy (S04E12)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sanitar (S03E09)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Krylja (S01E03)
2007 Gončije (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace