foto

Ruslan Barabanov

  • nar. 1977

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Špion №1
2018 O – cifra ili bukva
2015 Zapret
2014 Sled tigra (TV film)
2012 Koněc sveta (TV film)

TV seriály

2019 Děvičij les (TV seriál)
Ničja zemlja (TV seriál)
Sněžnaja koroleva (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Obgoňaja vremja (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Celitělnica (S01E13)
Vorona (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Exgumacija (S03E10)
Osnovnaja zadača (S03E09)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Dno (E11)
Maski (E05)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Něvskij (TV seriál)
Na krjučke (S02E10)
2016 Šef (TV seriál)
Proščaj, ment (S04E19)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Kosti (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Molodaja gvardija (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Krovavyj pereděl (S02E02)
2014 Obmen (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Děněg mnogo ně byvajet (E10)
Takaja rabota (TV seriál)
Otstupnik (S01E11)
Bez sleda (S01E08)
Semja (S01E03)
Šamanka (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E07)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Patriot (S02E19)
Litějnyj (TV seriál)
Ličnoje dělo (S08E09)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S02E18)
Šaman (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
Doznavatěl (TV seriál)
Vymogatěl (S02E14)
2012 Provincial (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Mesť (S01E06)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Prezentacija (E04)
Čužoj rajon (TV seriál)
Prazdnik (S01E22)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Angel-Chranitěl (S02E01)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Ženskije štučki (S11E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Zolotoje dělo (S10E12)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Orděna (E08)
Slovo ženščině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Krysy (S04E12)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sanitar (S03E09)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Krylja (S01E03)
2007 Era Strelca (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky