foto

Pascal Baillargeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Meurtres dans les Landes (TV film)
2015 L'Oeil du cyclone
2009 Presque célèbre
2001 Empreinte du chaos, L'

TV seriály

2019 Pátrací oddělení (TV seriál)
In utero (S13E08)
Les Proies (S13E07)
Tiens ta garde (S13E06)
další epizody (4)
2018 Pátrací oddělení (TV seriál)
Retour de flamme (S12E13)
Meurtre XXL (S12E12)
Secret défense (S12E06)
další epizody (4)
2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 234 (S01E234)
Episode 233 (S01E233)
Episode 232 (S01E232)
další epizody (59)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Mauvais genre (S11E12)
L'Impasse (S11E10)
Mortels rivages (S11E09)
další epizody (5)
2014 Une histoire, une urgence (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
Petits secrets entre voisins (TV seriál)
Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2008 Pas de secrets entre nous (TV seriál)
Pět holek na krku (TV seriál)
2007 Saint-Ex, nos années pension (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pourquoi les femmes sont-elles plus petites que les hommes? (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace