foto

Manon Alving

  • nar. 4.4.1923
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 7.8.2010 (87 let)
    Frieschepalen, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tiramisu
2007 Kicks
1986 De aanslag
1981 Mensen zoals jij en ik
1979 Een pak slaag
Kort Amerikaans
1978 Pastorale 1943
1975 Dokter Pulder zaait papavers

TV seriály

2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1999 In de clinch (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Help (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)
1981 Mata Hari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky