foto

Hubert Damen

  • nar. 23.3.1946 (74 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Code M
2014 W. - Witse de film
2013 Farewell to Fools, A
2004 10 jaar leuven kort
2001 Saint Amour (TV film)
1999 Kaas
1980 Zandkasteel (TV film)
1974 Vrek, De (TV film)
1973 Een engel in het pandjeshuis (TV film)
1969 Driestuiversopera (TV film)
1968 De avonturen van de brave soldaat Schwejk (TV film)

TV seriály

2004 Witse (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1992 Caravans (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky