foto

Kristine Arras

  • nar. 15.10.1948 (72 let)
    Lier, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Terč: Zabiják

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Meester! (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky