foto

Víctor Laplace

  • nar. 30.5.1943 (76 let)
    Tandil, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Milosrdné lži
2006 Detrás del sol - Más cielo
2005 El fuego y el soñador
2001 Amor en Moisés Ville, Un
Amor y el espanto, El
2000 Cerca de la frontera
1999 Mar de Lucas, El
1998 Doña Bárbara
Secretos compartidos
1997 Mafiánští policisté
1996 Eva Perón
Lola Mora
1993 Camino de los sueños, El
Convivencia
1992 ¿Dónde estás amor de mi vida que no te puedo encontrar? (TV film)
1990 Flop
1989 Cartas del parque
Después del último tren
Nunca estuve en Viena
1988 Amiga, La
Mamá querida
1987 Chorros
Sentimientos: Mirta de Liniers a Estambul
Za zády peklo
1986 Longs manteaux, Les
Pobre mariposa
Te amo
1985 Adiós, Roberto
Los días de junio
Rigor del destino, El
1984 Gracias por el fuego
1983 Espérame mucho
No habrá más penas ni olvido
Poder de la censura, El
1977 Acto de posesión
1975 La guerra del cerdo
Mujer, Una
1974 Gauchos judíos, Los
1973 Mala vida, La
Operación masacre
Vení conmigo
1972 Disputas en la cama
La sartén por el mango
1971 Argentino hasta la muerte
Pájaro loco

TV seriály

2019 Mata Salvaje (TV seriál)
2011 Hombre de tu vida, El (TV seriál)
Maltratadas (TV seriál)
2004 Padre coraje (TV seriál)
2001 PH (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
Señoras y señores (TV seriál)
1993 Truhanes (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
Socorro, sobrinos! (TV seriál)
1990 Atreverse (TV seriál)
1987 Ficciones (TV seriál)
1984 Situación límite (TV seriál)
1983 Compromiso (TV seriál)
1982 Nosotros y los miedos (TV seriál)
1981 Los exclusivos del Nueve (TV seriál)
1974 Bulbos, Los (TV seriál)
Narciso Ibáñez Serrador presenta a Narciso Ibáñez Menta (TV seriál)
1971 Estación retiro (TV seriál)
1969 Cosa juzgada (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Mar de Lucas, El

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Mar de Lucas, El

Producentská filmografie

Filmy

1999 Mar de Lucas, El

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky