foto

Veniamin Kaverin

  • nar. 19.4.1902
    Pskov, Ruské impérium
  • zem. 2.5.1989 (87 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych - kniha
1981 Nemuchinskije muzykanty (TV film) - kniha
1973 Ispolněnije želanij - kniha
Otkrytaja kniga - kniha
1955 Dva kapitáni - kniha

TV seriály

1977 Otevřená kniha (TV seriál) - kniha
1976 Dva kapitáni (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky