foto

Manu Verreth

  • nar. 29.2.1940
    Mechelen, Belgie
  • zem. 30.10.2009 (69 let)
    Leuven, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)
1999 2 straten verder
1992 Daens
1988 Jeptiška na útěku
1979 Kasper in de onderwereld
1976 Pallieter

TV seriály

2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1976 Circus Rondau (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky