foto

François Bernard

  • nar. 1914
    Gent, Belgie
  • zem. 2003

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 A Woman's Tale
1990 Golden Braid
1989 Ostrov
1982 Nieuwe tehuis, Het (TV film)
1976 Danstent, De (TV film)
1974 Baas Gansendonck (TV film)
Nachtroute Brussel - Luxemburg (TV film)
1971 Mira
1970 Man van God, Een (TV film)
1967 Moordenaar wordt verwacht, De (TV film)
1965 Muž s oholenou lebkou
1960 Zaak M.P., De
1958 Meisje en de madonna, Het
1945 Baas Ganzendonck

TV seriály

1978 De collega's (TV seriál)
1977 Slisse & Cesar (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1972 Vierde Man, De (TV seriál)
1966 Jeroom en Benzamien (TV seriál)
1965 Axel Nort (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky