foto

Walter Cornelis

  • nar. 1.2.1933
    Gent, Belgie
  • zem. 5.8.1999 (66 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Late zomer (TV film)
1988 Hoogtevrees (TV film)
1987 Ultieme kerstverhaal, Het (TV film)
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
1984 Burgemeester van Veurne, De (TV film)
Tantes (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
Tony (TV film)
1982 Man van twaalf miljoen, De (TV film)
Nieuwe tehuis, Het (TV film)
1977 Geloof, hoop en liefde (TV film)
1976 Danstent, De (TV film)
De herberg in het misverstand (TV film)
1974 Baas Gansendonck (TV film)
Waar de vogeltjes hoesten
1971 Een lange herfstdag (TV film)
1970 Jongste dag, De (TV film)
1968 Luitenant Tenant (TV film)
1967 Man telt niet mee, De (TV film)
Mandjes uit Mexico (TV film)

TV seriály

1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Klein Londen, Klein Berlijn (TV seriál)
Langs de kade (TV seriál)
1987 De dwaling (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)
1977 Tussen wal en schip (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)
1961 Tijl Uilenspiegel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky