foto

George Arrendell

  • nar. 22.10.1968 (51 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Totenfieber - Nachricht aus Antwerpen (TV film)
2016 La tour 2 contrôle infernale
2010 Zot van A.
2002 High Speed
Meine Schwester, Das Biest
2000 Iedereen beroemd!
Podvojné účetnictví Christie Malryho
Vražedné lži
1998 Le bal masqué
1996 Lisa
1993 Beck - De gesloten kamer
1990 Koko Flanel
1989 Blueberry Hill

TV seriály

2017 Brussel (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2009 De Rodenburgs (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
De erfenis (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Kulderzipken (TV seriál)
Swingpaleis, Het (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky