foto

Günter Schultens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Takeover - Voll vertauscht
2018 Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Ferien vom Leben (TV film)
2014 Frauenherzen (TV film)
2012 Blonder als die Polizei erlaubt (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
2008 Himmlischer Besuch für Lisa (TV film)

TV seriály

2018 Bettys Diagnose (TV seriál)
Mut zur Wahrheit (S05E07)
Eine Kleinigkeit zu viel (S05E06)
Beziehungsweise (S05E05)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Neue Wege (S04E11)
Unvernünftig (S04E10)
Unter Strom (S04E09)
další epizody (6)
Lena Lorenz (TV seriál)
Wunsch und Wirklichkeit (S03E07)
Geliehenes Glück (S03E05)
2016 Bettys Diagnose (TV seriál)
Adrenalin (S02E12)
Herzensangelegenheiten (S02E07)
Glückslos (S02E06)
další epizody (4)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
Weinberg (TV seriál)
… und dann noch Paula (TV seriál)
Friesland (TV seriál)
Familiengeheimnisse (E02)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
2013 IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Sekretářky (TV seriál)
Die Neue (S01E01)
Die LottoKönige (TV seriál)
Alles auf Anfang? (S02E06)
Pennen auf Pump? (S02E05)
Ziemlich beste Freundinnen? (S02E04)
další epizody (6)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
Schicht im Schacht? (S01E06)
Wer zahlt die Zeche? (S01E05)
Die 500-Euro-Frage! (S01E04)
další epizody (6)
2010 Die Snobs - Sie können auch ohne dich (TV seriál)
Jella Bella (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Mikado (S01E12)
Walzing Mathilde (S01E10)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
Rick & Olli (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky