foto

Meneka Das

  • nar. 3.5.1976 (42 let)
    Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bohemian Rhapsody
2010 Další rok
2006 Little Box of Sweets
2005 The Girl in the Café (TV film)
1995 To se může stát i tobě (TV film)

TV seriály

2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace