foto

Esther Scheldwacht

  • nar. 12.3.1968 (52 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wat is dan liefde
2016 Tonio
2013 Houslový klíč
2010 Richting West
2009 Terug naar de kust

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2013 Doris (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky