foto

Niels Croiset

  • nar. 28.5.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 2/11 Het spel van de wolf
2010 De nobelprijswinnaar
2003 Loverboy (TV film)

TV seriály

2017 De 12 van Oldenheim (TV seriál)
2015 Zwarte Tulp (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 De avonturen van Kruimeltje (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky