foto

David Goddyn

  • nar. 14.1.1977 (43 let)
    Hengelo, Overijssel, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moos (TV film)
2009 Bouře
2006 Oorlogsrust
2004 Gebroken rood (TV film)
2002 Chinese muur, De

TV seriály

2013 Danni Lowinski (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Lotte (TV seriál)
Van Speijk (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky