foto

Roman Macjuta

  • nar. 12.2.1976 (43 let)
    Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tajemnyj ščodennyk Symona Petljury
2017 Červený
2009 Zázrak
2004 Společnost hrdinů
1993 Fučžou

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
2018 Nielegalni (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace