foto

Hannelore Erle

  • nar. 9.1.1934
    Magdeburg, Preußen, Německá říše
  • zem. 1.1.1996 (61 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 Die Zaubergräte
1982 Emil, der Versager (TV film)
Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Wiederbegegnung (TV film)
1977 Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
1976 Ein altes Modell (TV film)
1975 Du bist dran mit Frühstück (TV film)
Sourozenci (TV film)
1973 Ein wunderbarer Tag (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1969 Čas žít
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
Schüsse unterm Galgen
1967 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1966 Eine kleine Hausmusik (TV film)

TV seriály

1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Hoffnung für Anna (E80)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Heimliche Hände (E40)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky