foto

Pavel Vaščilin

  • nar. 21.7.1978 (40 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Aferisty (TV film)
2005 Státní rada
2004 Řidič pro Věru
2003 Foto
2002 Spartak i Kalašnikov
2001 Jady, ili Vsemirnaja istorija otravlenij
2000 Zatvornik

TV seriály

2019 Soděržanki (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Černaja vdova (S02E02)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
2006 Soldaty 8 (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
2003 Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (7)
2001 Pjatyj ugol (TV seriál)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace