foto

Silvia Montanari

  • nar. 14.1.1943 (76 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mirada de cristal
2005 El fuego y el soñador
2002 La otra cara (TV film)
1986 Nicolás y los demás
1984 Todo o nada
1983 Desquite, El
1980 Hombres en pugna (TV film)
1978 Proceso a la infamia
1975 pibe Cabeza, El
1971 La gran ruta
1960 Obras maestras del terror

TV seriály

2009 Ciega a citas (TV seriál)
2006 Collar de esmeraldas (TV seriál)
2001 Provócame (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1996 Alén, luz de luna (TV seriál)
1992 Son de diez (TV seriál)
1991 Banda del Golden Rocket, La (TV seriál)
1986 Querido salvaje (TV seriál)
1984 Situación límite (TV seriál)
1979 El león y la rosa (TV seriál)
Los especiales de ATC (TV seriál)
Vivir es maravilloso (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)
1960 Mañana puede ser verdad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky