foto

Mimí Ardú

  • nar. 28.2.1956 (63 let)
    Río Cuarto, Córdoba, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Salada
2012 Plegaria del vidente, La
2007 Pasado, El
2006 Osud
2005 La demolición
Un año sin amor
2004 Vereda tropical
2002 Bonaerense, El
1986 Seguridad personal
1985 Sucedió en el internado
1980 Comandos azules en acción
1979 Las Muñecas Que Hacen ¡PUM!
1967 Escándalo en la familia

TV seriály

2010 Contra las cuerdas (TV seriál)
2005 Láska na internetu (TV seriál)
Se dice amor (TV seriál)
2004 Pensionados, Los (TV seriál)
Sangre fría (TV seriál)
2003 Hospital público (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
Señoras y señores (TV seriál)
1994 Cara bonita (TV seriál)
1992 Son de diez (TV seriál)
1991 Antonella (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky