foto

Emile Jansen

  • nar. 21.11.1959 (60 let)
    Apeldoorn, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Fall of the Essex Boys, The
2012 The Rise and Fall of a White Collar Hooligan
2010 Cesta na vrchol
Other Side of the Game
2009 Jack Said
2008 Zima za války
2007 Fatum
2006 Černá kniha
1996 Advocaat van de Hanen
1989 Bílá Čína
1982 Maya (TV film)
1981 Te gek om los te lopen

TV seriály

2019 Centraal (TV seriál)
Keizersvrouwen (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Komt een man bij de dokter (TV seriál)
2009 Verborgen verhalen (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
Koppels (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Dokumentární

2019 Het Beest van Harkstede (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky