foto

Tomaz Blanck

  • nar. 2.2.1974 (45 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Gamla Synder (TV film)
Maria Wern - Skolhotet (TV film)
2016 Drakhjärta
2015 Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2012 Kvarteret Skatan reser till Laholm
2011 Hotell Gyllene Knorren - filmen

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)

Dokumentární

2004 Alla bara försvinner

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky