foto

Daša Jurčenko

  • nar. 20.8.1995 (24 let)
    Krasnodar, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Černovik

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Spjaščije 2 (TV seriál)
2015 Londongrad (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Istina prevyše vsego (S04E19)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Melodija dlja pistoleta s glušitělem (S04E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky