foto

Nina Deuss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Morrison bude mít sestřičku
1998 De man met de hond
1997 Charakter
Superhvězdy
1996 Zoë

TV seriály

2016 Toon (TV seriál)
2014 Jeuk (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1998 Keerzijde, De (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1987 De band (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky