foto

Jurij Iljin

  • nar. 6.5.1946 (74 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kuda uchodit ljubov (TV film)
Úžeh
2010 The Afghan Caravan
2004 Countdown
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1981 Polyn - trava gorkaja

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Beskrovnaja žertva (E07)
Mesť (E06)
Semejnyje cennosti (E05)
další epizody (5)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Episode 48 (E48)
Zoloto Gofmana (E28)
Naturalist (E26)
další epizody (6)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
2007 Likvidace (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
Ljubov kak ljubov (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Talisman ljubvi (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky