foto

Sjoerd Pleijsier

  • nar. 15.1.1954 (65 let)
    Vlaardingen, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Toen was geluk heel gewoon
2011 Sinterklaas en het raadsel van 5 december
2007 Dennis P.
1986 In de schaduw van de overwinning
1983 Zwarte ruiter, De

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
Divorce (TV seriál)
2010 De avonturen van Kruimeltje (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1989 Vreemde praktijken (TV seriál)
We zijn weer thuis (TV seriál)
1987 Nieuwe buren (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1983 Weg, De (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)
1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky