foto

Marian Lux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Wenn's um Liebe geht (TV film)
2018 Čarovné střevíce (TV film)
2017 O živé vodě (TV film)
2016 O zpívajícím stromku (TV film)
2012 Du hast es versprochen
2011 Jak princezny po nocích tancovaly (TV film)
2009 Chytrá horákyně (TV film)
2008 Bratříček a sestřička (TV film)
Die kleine Giftmischerin (studentský film)
2007 Rabenmutter
2005 Dow-Jane-Index (studentský film)

TV seriály

2015 Armans Geheimnis (TV seriál)

Dokumentární

2009 Die Eroberung der Inneren Freiheit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky